020 - 670 5000     info@sup.nl

Abonneren

Het magazine OncoZorg verschijnt zes maal per jaar in digitale vorm en is voor abonnees beschikbaar via de website. Het magazine bevat achtergrondartikelen en informatie die aansluit op het nieuws en de actuele berichtgeving online. Twee maal per jaar verschijnt een papieren pocketeditie met artikelen die in de voorafgaande periode digitaal gepubliceerd zijn. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wensen van abonnees die een papieren versie op prijs stellen.

Compleet jaarabonnement

De abonnementsprijs van het digitale magazine OncoZorg bedraagt € 45,00 per jaar (excl. 6% btw) voor zes digitale uitgaven plus twee gedrukte edities.

Digitaal jaarabonnement

Een digitaal jaarabonnement geeft recht op zes digitale edities voor € 35,00 (excl. 6% btw). U ontvangt geen pocketedities.

Pocketabonnement

Wilt u OnzoZorg alleen op papier lezen? Dan is het pocketabonnement wellicht wat voor u. U ontvangt de pocketedities voor € 14,95 (excl. 6% btw) per pocketeditie.

Losse artikelen

Wilt u een los artikel lezen? Ook dit is mogelijk, voor slechts € 5,00 (excl. 6% btw) per artikel. Stuur hiervoor een e-mail naar info@oncozorg.nl met als onderwerp de titel van het artikel.

 

Actie-korting abonnement OncoZorg: nu met gratis Pocketeditie 2!

 Klik op onderstaande button om gebruik te maken van de actie-korting.